Chat with us, powered by LiveChat
| ☏ +31 343 529 000 |

Pers

Profiel BPSolutions

BPSolutions helpt organisaties slimmer te worden. Dat doen we door bedrijven te faciliteren bij hun Mission Critical IT. Zo wordt IT een sturende kracht in het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en het realiseren van innovatie. Dit wordt bereikt door het creëren van 100% controle over IT-systemen en onze grote mate van flexibiliteit.

BPSolutions levert Mission Critical IT platformen en 24×7 managed services voor het 100% beschikbaar houden hiervan. Sinds de oprichting van BPSolutions in 2001, adviseren en ondersteunen wij middelgrote en grote ondernemingen bij het creëren van toegevoegde waarde met IT innovaties: wij helpen organisaties flexibeler te worden met Cloud en bedrijfsprocessen slimmer te maken met Data Analytics. BPSolutions bedient klanten onder meer in de volgende marktsegmenten: Retail & Distribution, Manufacturing, Electronics, Overheid en semi-Overheid, Ziekenhuizen & Care-organisaties.

De BPSolutions Group omvat de activiteiten van BPSolutions, BPCloudServices en BPAnalytics.

Partners

BPSolutions heeft strategische samenwerkingsverbanden met IBM, Lenovo, HP Enterprise (HPE), VMware, Veeam, SUSE, Red Hat, SAP en Microsoft.

 

Logo’s
BPSolutions

BPSolutions Logo

Logo BPSolutions

[.png file] [ .ai file ] [ .eps file] [.pdf file]

 

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:
BPSolutions Group
drs. M.A. (Mark) de Groot
Algemeen Directeur
Tel.: 0343 529000
E-mail: mark.de.groot@www.bpsolutions.nl