Chat with us, powered by LiveChat
| ☏ +31 343 529 000 |

Over ons

Welkom bij BPSolutions

Sinds de oprichting van BPSolutions in 2001, adviseren en ondersteunen wij kleine, middelgrote en grote ondernemingen en non-profit organisaties bij hun streven naar versterking van de concurrentiepositie door middel van het rationaliseren en optimaliseren van de informatievoorzieningen.

Volledig ontzorgen

BPSolutions kan u volledig ontzorgen met een advies op maat op basis van de volledige business implicatie van een oplossing; onze specifieke kennis in enkele point solutions en ons 24/7 Operations Control Center (OCC).

Expertise

Al uw uitdagingen op het gebied van IT-infrastructuren en bedrijfsapplicaties kunt u overlaten aan de zorg van onze ervaren en deskundige consultants. Wij adviseren u graag over de bedrijfskundige en financiële aspecten van uw infrastructurele investeringen. Uw bestaande omgevingen zijn daarbij ons uitgangspunt, net als de wensen en eisen van uw organisatie. Samen met u ontwerpen wij een Dynamische Infrastructuur-oplossing met een best fit voor uw organisatie.

Competitief voordeel

Door het uitbesteden van uw IT-vraagstukken aan BPSolutions houdt u focus op hoe u de gegenereerde data kunt inzetten om competitief voordeel te behalen.

Portfolio

BPSolutions heeft een uitgebreid portfolio op het gebied van Cloud en Data Analytics. BPSolutions bedient klanten in onder meer de volgende marktsegmenten:  Retail & Distribution, Manufacturing, Electronics, Overheid en semi-Overheid, Topklinische ziekenhuizen en Care-organisaties.

Mission Statement

Eerlijkheid naar elkaar en naar onze klanten

Wat we vertellen is feitelijk correct en we verifiëren of onze klanten de feiten juist interpreteren.

 

We behandelen iedereen zoals wij zelf behandeld wensen te worden, professioneel en met respect

Dit betekent niet dat we het altijd met iedereen eens hoeven te zijn, maar als er onenigheid is, dan lossen we dit professioneel en respectvol op.

 

Een van de belangrijkste doelen is om kwaliteit te leveren

Als we trots zijn op onze onderneming en de producten en diensten die we leveren, en we doen dit met de hoogste kwaliteit, dan is erkenning en succes het automatische gevolg.

Continue Innovatie

We innoveren onze diensten om onze klanten continu toegevoegde waarde te blijven leveren.

 

We hebben graag een dialoog

We verschuilen niet achter email, maar pakken de telefoon of bespreken het face-to-face.

 

We leveren snel resultaten

We werken agile waardoor we snel resultaten leveren.

 

Samen doen

We delen samen de verantwoordelijkheid om naar beste inzichten voor onze klanten te handelen en doen datgene wat er voor nodig is.

Meer over ons

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is bij BPSolutions een integraal onderdeel van de manier waarop wij zaken doen. Wij zijn van mening dat bedrijven op verschillende gebieden een bijdrage kunnen leveren aan de samenleving en de verantwoordelijkheid hebben zich hier voor in te spannen. Kort gezegd: duurzaamheid is een sociaal-economische, ecologische en culturele balans. Het is onze ambitie om onze prestatie met betrekking tot duurzaam ondernemen continu te verbeteren. Wij willen dit bereiken door duurzaamheid in te bedden in het bedrijf en onze bedrijfsprocessen.

Goede doelen
BPSolutions levert graag haar bijdrage aan goede doelen. Onlangs zijn we lid geworden van het project Geef IT Door! Namens dit project nemen we deel aan speeddates en verzorgen we gastcolleges om scholieren en studenten te enthousiasmeren voor de IT branche.

Het milieu
Zorg voor het milieu is een maatschappelijke ‘must’ om onze omgeving leefbaar te houden, nu en in de toekomst. Als onderneming zijn wij ons bewust van onze voorbeeldfunctie binnen de maatschappij. Wij dragen hieraan bij door het continu verbeteren van ons managementsysteem en het reduceren van de risico’s die onze bedrijfsactiviteiten met zich meebrengen. In het kader van milieuzorg richten wij ons vooral op de aspecten energie, lucht, milieuvriendelijke inkoop en beperking van de hoeveelheid afval. De middelen die nodig zijn om onze doelstellingen te bereiken worden door de directie ter beschikking gesteld. Jaarlijks wordt de werking van ons milieumanagementsysteem beoordeeld door middel van de directiebeoordeling. De uitvoering van het milieubeleid vergt de inzet van de gehele organisatie. De directie verwacht daarom van iedere leidinggevende en van iedere medewerker een actieve bijdrage met betrekking tot de zorg voor het milieu en zal van zijn kant zorgdragen voor een goed kennisniveau van de medewerkers voor het milieubewust uitvoeren van hun taken.

Het Management Team van BPSolutions heeft zich het volgende ten doel gesteld:

 • Het ontwikkelen van Energy Efficiency Solutions voor onze klanten
 • Het streven naar de negatieve gevolgen voor het milieu vanuit onze eigen activiteiten te voorkomen en waar mogelijk te reduceren
 • Duurzaamheid inbedden in het bedrijf en onze bedrijfsprocessen
 • Vervangingsinvesteringen worden gedaan in energiezuinige kapitaalgoederen om zo de energie efficiëntie structureel te kunnen verbeteren.
 • Milieuvriendelijke inkoop
 • Beperking van de hoeveelheid afval

Capabilities

Data & Analytics: 80%
Applicaties: 70%
Middleware: 80%
Infrastructure: 90%
Cloud: 100%

Wat onze klanten zeggen over ons

 • BPSolutions medewerkers zijn in staat om overzicht en rust te bewaren en ons tijdens onze transitie en alle daarbijhorende uitdagingen te ondersteunen. Ze passen zich snel aan en hebben de juiste fit met het interne team.
  Manager ICMT Spaarne Gasthuis
 • BPSolutions en IBM hielpen ons bij de implementatie van een ideale basis voor nieuwe ontwikkelingen, waardoor Haga Ziekenhuis de volgende stap kan zetten op weg naar gezondheidszorg ondersteund door vergaande digitalisering.
  Jan van Rijn CIO HagaZiekenhuis
 • Vanaf het eerste contact met BPSolutions bleek dat deze partner heel goed kan inschatten waar onze behoeftes liggen.
 • BPSolutions presteerde boven onze eisen en verwachtingen en zorgde voor een succesvolle verhuizing van ons datacenter.
  Kevin JonesIT Infrastructure & Operations Manager EMEAR Epson Europe
 • Ons partnership met BPSolutions voor onze belangrijke technologie-refresh en software upgrade van ons core informatiesysteem bleek een excellente keuze. Zij bewezen wederom hun technische excellentie en goede begrip van de wensen en eisen van een middelgrote organisatie.
  drs. Gooitsen Bijmholt Group IT Manager - Motip Dupli
 • Openbare Bibliotheek Amsterdam vond in BPSolutions een partner die met ons samenwerkt van begin tot het einde van het project. De implementatie van de nieuwe omgeving verliep succesvol binnen tijd en budget.
  Roel de HaanInterim IT Manager Openbare Bibliotheek Amsterdam

BPSolutions Management Team