Chat with us, powered by LiveChat
| ☏ +31 343 529 000 |

SAP HANA Managed Services

SAP HANA Managed Services

Met BPCloudServices kunt u een volledig pakket aan business analytics oplossingen op basis van SAP Hana en HP Enterprise als Managed Service afnemen. U schaft de systemen aan en BPCloudServices zorgt ervoor dat uw systemen gemanaged worden. U wordt vervolgens vroegtijdig genotificeerd van mogelijke problemen en gaat zodoende samen met ons eventuele downtime tegen. Met de SAP HANA Managed Services oplossing van BPSolutions heeft u geen omkijken meer naar uw HANA omgeving.

Adviesgesprek aanvragen

Waarom kiezen voor SAP HANA & Managed Services van BPSolutions?

BPSolutions is service partner voor SAP Database- and Technology-oplossingen. Al sinds de oprichting van BPSolutions vertrouwen veel klanten op de technische oplossingen voor SAP ERP, CRM, BW en BWA die BPSolutions ontwerpt, levert en ondersteunt. Het BPSolutions team behoort tot de meest succesvolle implementatieteams voor SAP HANA infrastructuren in Europa.

24×7 Monitoring & Beheer diensten

De SAP HANA stack vormt vaak de basis van uw Bedrijfskritische applicatie & infrastructuur. Het proactief monteren en beheren van deze omgeving is dan ook een vereiste. BPSolutions combineert verschillende monitoring tools in haar unieke montering dienstverlening zodat u altijd inzicht en controle heeft over uw omgeving. Het team van BPSolutions beheert uw omgeving 24/7 en zorgt dat uw omgeving altijd up-to-date is met de juiste patches en updates.

SAP HANA Managed Services

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over hoe SAP HANA Managed Services in zijn werking gaat en hoe u het via BPSolutions kunt afnemen? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op