Chat with us, powered by LiveChat
| ☏ +31 343 529 000 |

IBM Cloud Private for Data

IBM Cloud Private for Data: succeeding with Data & AI

IBM Cloud Private for Data - BPSolutionsBesteed minder tijd aan het voorbereiden van gegevens en meer tijd aan zakelijke behoeften. Ontdek hoe IBM Cloud Private for Data de basis kan leggen om uw datagedreven succes te stimuleren en uw bedrijf op een versneld pad naar succes met data en AI te zetten.

Vereenvoudig en automatiseer hoe uw organisatie gegevens omzet in inzichten in een uniform – alles in één – ontwerp.

  • Verzamel – virtualiseer om gegevens eenvoudig en toegankelijk te maken
  • Organiseer – maak een betrouwbare, beheerste analytics-basis
  • Analyseer – schaal inzichten on-demand met AI overal
  • Infusie – maak AI operationeel met vertrouwen en transparantie

Aan te passen aan uw unieke datalandschap met een open en eindeloos uitbreidbare architectuur, op elke cloud.

Container Based Cloud Solution

Met IBM Cloud Private-oplossingen kunt u business workloads op verstandige wijze beheren met het voordeel van extra besturingselementen voor beveiliging. Een op Kubernetes gebaseerd containerplatform, IBM Cloud Private, kan u helpen bij het snel verplaatsen, moderniseren en automatiseren van workloads of het bouwen van nieuwe cloud-native applicaties. De ontwikkeling en implementatie vindt plaats op uw eigen infrastructuur en in uw datacenter, waardoor het risico wordt beperkt en u uit de krant blijft.

Modernisering van traditionele applicaties, bevordering van schaalbaarheid en veerkracht. De IBM Cloud Private-catalogus bevat gecontaineriseerde IBM-middleware die klaar is om in de cloud te worden geïmplementeerd. Containerization wist zorgen over toepassingsspecifieke breukpunten bij het moderniseren van monolithische, heritage apps. Hiermee kunt u de downtime verminderen door één probleem op te lossen zonder het hele systeem te verwijderen.

Modernize workloads

Moderniseer data workloads voor snelheid en behendigheid. Cloud First, maar in de hedendaagse multi-cloud-realiteit hebben organisaties een oplossing nodig die de flexibiliteit van public cloud combineert met de datalijn en de beveiliging van on-premises en private cloud. Lees meer.

Simplify Data Compliance

Compliance blijft een permanente verantwoordelijkheid en als het goed wordt gedaan, kan het uw bedrijf een concurrentievoordeel geven. Zichtbaarheid van gegevens en governance zijn van vitaal belang. Lees meer.

Operationalize AI

Naarmate AI meer een integraal onderdeel van het bedrijfsleven wordt, is het identificeren van gegevens en het bouwen van modellen belangrijker dan ooit. Lees meer.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen bijstaan bij het implementeren en onderhouden van uw eigen IBM Cloud Private for Data platform? Neem dan contact met ons op en deel uw Data & Cloud uitdagingen met een van onze specialisten.

Direct contact opnemen Adviesgesprek aanvragen