Chat with us, powered by LiveChat
| ☏ +31 343 529 000 |

IaaS

Infrastructure as a Service

IaaS Cloud Infrastructure

Organisaties maken veelvuldig gebruik van server- en storagevirtualisatie. Virtualisatie-technologie breidt uit naar de applicatielaag en werkplekken. Het wordt steeds eenvoudiger nieuwe virtuele omgevingen op te bouwen en uit te rollen, waardoor bestaande hardware optimaal wordt benut. IaaS is een infrastructuur in de Cloud.

Adviesgesprek aanvragen

Infrastructure as a Service (IaaS) en Platform as a Service (PaaS) zijn het antwoord op uw vraag naar schaalbare IT-omgevingen en professioneel beheer en support. Hiermee komen investeringen voor housing, hosting, onderhoud en hardware te vervallen. Uw maandelijkse kosten zijn eenvoudig af te stemmen met het daadwerkelijke gebruik. Ook uw continuïteit is gewaarborgd, doordat u profiteert van het professionele beheer en monitoring van BPSolutions. Het risico op desinvesteringen vervalt bij plotselinge groei of krimp in de organisatie en hoeft u niet langer specialistische kennis over infrastructuur of platformen in huis te hebben.

IaaS – Computing workloads

Eenvoudig beheer van de virtuele omgevingen komt in de verdrukking en een goed overzicht dreigt verloren te gaan, met alle risico’s van dien. De oorspronkelijke concurrentievoordelen voor de business, zoals flexibiliteit, schaalbaarheid en een korte time-to-market, veranderen voor de beheerorganisatie in een grote uitdaging. Uw computing workloads zijn in toenemende mate geavanceerd en gespecialiseerd. Deze workloads verlangen systemen afgestemd op de kenmerken en de vereiste performance van elke workload.

Concurrentievoordeel met IaaS

U wilt kunnen vertrouwen op een beheersbare en overzichtelijke, en ook flexibele en schaalbare IT infrastructuur. Met specifieke oplossingen gericht op System en Endpoint solutions, helpt BPSolutions u optimaal gebruik te maken van de voordelen van nieuwe IT-technologieën om concurrentievoordeel te creëren.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over IaaS en de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Direct contact opnemen