Chat with us, powered by LiveChat
| ☏ +31 343 529 000 |

Analytics

Analytics

De hoeveelheid data groeit nog steeds explosief door allerlei ontwikkelingen binnen organisaties en op technologie-gebied. Data intensive computing gaat over het vastleggen, managen, analyseren en toekennen van waarde aan grote datavolumes; volumes die aanlopen tegen de grenzen van traditionele technologische oplossingen.

Adviesgesprek aanvragen

Het vinden van de juiste combinatie hard- en software, die deze vraag ondersteunen, vormt de grootste uitdaging voor veel organisaties. Er zijn verschillende oplossingen, die deels op basis van open-source en deels op basis van commerciële producten ingericht zijn voor het verwerken van (Big) Data.

Heeft u te maken met grote datavolumes? Dan kunt u kiezen uit diverse alternatieven, waarmee u uw specifieke behoefte kunt invullen rondom dataverwerking, performance, schaalbaarheid en beschikbaarheid.

Analytics - Big Data
SAP HANA is een zeer snel in-memory data- en applicatie platform voor SAP-applicaties en de standaard voor de nieuwe software. SAP HANA biedt eindgebruikers naast een centrale ontsluiting van data voor ERP en reporting de mogelijkheid om snel grote hoeveelheden data te verwerken en rapportages te maken. HANA is al toepasbaar voor SAP-ECC en het platform voor S/4.

Meer informatie

PureData for Analytics (Netezza). IBM PureData™ System for Analytics is een alles in één datawarehouse systeem gebaseerd op Netezza technologie. Deze vorm van PureData is eenvoudig in beheer en zorgt voor een tot wel 100 keer snellere verwerking van de meest complexe algoritmen.

Meer informatie

Het Microsoft Analytics Platform System (APS) is een kant-en-klare toepassing voor de analyse van Big Data. Het combineert SQL Server PDW (Parallel Data Warehouse), met MPP-datawarehouse-technologie (Massively Parallel Processing) van Microsoft en HDInsight, de 100% Apache Hadoop-distributie van Microsoft.

Meer informatie

Apache Hadoop is een open-source software raamwerk waarmee applicaties data kunnen verwerken in een gedistribueerde omgeving. Door grote datasets in kleinere blokken op te delen en te verspreiden over meerdere systemen kunnen deze parallel verwerkt worden.

Meer informatie

Meer weten?

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen bijstaan bij het kiezen en implementeren van de juiste analytics oplossing? Neem dan contact met ons op.

Neem direct contact op