Chat with us, powered by LiveChat
| ☏ +31 343 529 000 |

SAP Applicatie Monitoring

SAP Applicatie Monitoring

SAP Applicatie Monitoring verschaft u uitgebreide dekking van alle SAP Basis-elementen, kerncomponenten en de gehele IT infrastructuur. Wij bieden gerichte en flexibele SAP monitoring van uw IT-groep die nodig is om problemen over de gehele SAP-omgeving van uw organisatie snel te kunnen identificeren en te voorkomen.

Adviesgesprek aanvragen

De SAP applicatie monitoring service voor SAP Basis zorgt ervoor dat snel de inzicht krijgt die u nodig heeft om performance van uw SAP gedreven business te optimaliseren.

Welke mogelijkheden biedt SAP Application Monitoring?

  • Een overzichtelijke weergave van SAP-omgevingen SAP Applicatie Monitoring biedt geconsolideerde en veilige toegang tot key performance indicatoren binnen SAP. Dit geautomatiseerde proces voorkomt de noodzaak voor SAP Basis beheerders om op meerdere locaties in te loggen en SAP-prestaties handmatig te analyseren en op te sporen.
  • Ondersteuning van data security en naleving van de regelgeving – SAP Applicatie Monitoring staat in verbinding met het SAP-systeem met een toegewijd SAP-autorisatie profiel. Samen met de controles in ons Unified Management Portal, kunt u SAP-prestaties overal in de wereld veiligstellen – zowel intern als door derden, zonder het risico te lopen om ongeautoriseerd toegang to vertrouwelijke data te krijgen.
  • Naadloze implementatie – De monitoringservice maakt gebruik van standaard SAP goedgekeurde communicatie protocollen (SAP Remote Function Calls) om performancedata op te halen en de flexibele berichtenbus om het te vervoeren. Deze mogelijkheden verminderen het risico van communicatieproblemen en zorgen voor naadloze monitoring van toekomstige SAP-releases.
  • Historische weergave op de performance – Omdat we performancedata na verloop van tijd opslaan, krijgen uw IT-beheerders een basis van standaard SAP-performance over het netwerk, storage, operating system, database en ABAP application tiers. Door cyclische workloads, zoals financiële sluiting of performance vermindering, kan IT op eenvoudige wijze trends spotten om de capaciteit proactief te vergroten, of banen herschikken om knelpunten te verzachten.

SAP Monitoring Inzichten voedt Business Optimalisatie

SAP Applicatie Monitoring stelt u in staat om een groot aantal voordelen voor uw organisatie te realiseren:

  • Snel identificeren van problemen – zelfs in grote SAP-omgevingen.
  • Downtime voorkomen en zorgen voor naleving van SLA.
  • Profiteren van verbeterde SAP performance en responstijden.
  • Vereenvoudiging van de toepassing door diepgaande SAP-integratie.
  • Verminder setup-tijd met een vooraf geconfigureerde bibliotheek van monitoren en drempels.

Meer informatie over SAP Applicatie Monitoring?

Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen bijstaan bij het implementeren van SAP Applicatie Monitoring? Neem dan contact met ons op.

Direct contact opnemen