Chat with us, powered by LiveChat
| ☏ +31 343 529 000 |

Consume - onze Business Cloud

Cloud en Managed Services

Logo BP CloudServices zonder payoff


IT’s all about uptime

Monitoring en Beheer

Monitoring en Beheer voor uw 24/7 Mission Critical omgevingen. Wij bewaken en beheren IT omgevingen voor veeleisende organisaties. Van verlengstuk van uw beheerorganisatie tot volledige uitbesteding.

Cloud en Managed Services IBM Hewlett Packard Enterprise  SAP VMware Microsoft Azure  Amazon Web Services

Backup as a Service

Door de Back-up as a Service oplossingen van BPCloudServices maakt u op een kostenefficiënte manier periodiek en automatisch online back-ups van uw bedrijfskritische data.

Veeam  IBM

Disaster Recovery

Disaster Recovery is voor veel organisaties een uitdaging om binnen een acceptabel tijdspad data of systemen te herstellen. BPCloudServices biedt u een volledige gerepliceerde back-up en stand-by capaciteit.

Zerto Veeam  IBM  SAP VMware

Private Hosted Cloud

Een private cloud combineert de flexibiliteit en efficiëntie van de public cloud met de betrouwbaarheid en 24/7 mission critical beheerexpertise van BPCloudServices. Samen bepalen we de cloud-architectuur die exact voorziet in uw behoefte.

Cloud oplossingen

Public Cloud

Infrastructure- en Platform as a Service (IaaS en PaaS) zijn het antwoord op de vraag naar schaalbare IT-omgevingen. BPCloudServices levert diensten op basis van IBM BlueMix/SoftLayer, Azure en AWS inclusief billing en aggregation.

 Softlayer Azure Microsoft  AWS

Software Asset Mgt

Voor het beheersen en optimaliseren van de aankoop en het onderhoud van softwarelicenties, ontzorgen wij u volledig met Software Asset Management as a Service. Altijd actueel inzicht in uw compliancy, voorkom verrassingen.

Werken in de cloud

Hosted Collaboration

De druk op efficiënte samenwerking wordt steeds groter, intern maar ook met klanten. Hiervoor zijn oplossingen nodig die dat kunnen faciliteren. BPCloudServices levert Microsoft Office 365 en IBM Verse/Connections.

Office365 IBM Connections

Data Analytics

Een van de unieke krachten van BPCloudServices zijn de Analytics platformen. Welk platform het beste bij u past, hangt helemaal af van uw behoefte. Wij bieden 24/7 SAP HANA-, IBM PureData (Netezza) en Hadoop as a Service.

User Behavior Intelligence

Bedrijven hebben vaak te veel data en de tools bieden niet direct het inzicht geven die nodig is om te begrijpen wat gebruikers aan het doen zijn in hun omgevingen.  Met het Advanced User Behavior Intelligence platform van Dtex beschermt u uw organisatie tegen ‘Insider threat’ risico’s.

CloudConnect

CloudConnect biedt u een rechtstreekse glasvezelverbindingen naar IBM Softlayer, AWS, Google, Oracle en Microsoft (Azure, Outlook365, Dynamics). Dit zorgt voor een hoge beschikbaarheid en een verbinding die, in tegenstelling tot gewone internet connecties, onzekerheden zoals Ddos aanvallen weert.

    

virtual servers under management
TB storage under management
TB backup under management
% uptime