Chat with us, powered by LiveChat
| ☏ +31 343 529 000 |

Project Manager [VERVULD]

Project Manager [VERVULD]

Vacature Project Manager | BPSolutions

BPSolutions heeft ambitieuze groeidoelstellingen. Wij willen onze leidende positie op het gebied van Mission Critical IT verder uitbouwen. Om dit te versnellen zijn we op zoek naar een Project Manager.

BPSOLUTIONS MAAKT ORGANISATIES SLIMMER
BPSolutions helpt organisaties hun Mission Critical IT in te richten op een manier waardoor de organisatie slimmer wordt en daardoor vooruitgang kan boeken. Bedrijven kunnen letterlijk hun ‘mission’ niet uitvoeren als er iets mis gaat met deze data. Dit maakt Mission Critical IT dus misschien wel het meest waardevolle bezit van een bedrijf. Iets wat moet worden geborgd en daarnaast ten volle moet kunnen worden uitgeput.

Aan de ene kant zorgen we dat de IT up and running is en blijft en aan de andere kant zorgen we er met Data Analytics en AI voor dat bedrijven klaar zijn voor de toekomst, waarmee data echt voor de organisatie gaat werken. BPSolutions kan organisaties volledig ontzorgen met een advies op maat op basis van de volledige business implicatie van een oplossing en dienst. Onze specifieke, diepgaande kennis op het gebied van data gedreven Hybride Multi Cloud data architecturen, Business Continuity, Data Analytics en AI en ons 24/7 Operations Control Center (OCC), geeft ons een unieke positie op het gebied van Mission Critical IT in Nederland.

HOE WERKEN WE?
Bij BPSolutions hanteren we vier kernwaarden: TOGETHER, GETTING IT DONE MENTATILITY, FLEXIBLE, TRANSPARANCY.

Dit zie je terug in onze open, directe, respectvolle, dynamische en vooruitstrevende cultuur. We waarderen eigen inbreng, sturen op persoonlijke groei en bieden je de mogelijkheid het beste uit jezelf te halen. Bovenal zijn we betrouwbaar, open, eerlijk en transparant, naar elkaar, naar onze klanten en onze partners. We willen beter zijn “dan de rest” en vooral ook uitblinken in klant en medewerker tevredenheid. Niet voor niets waarderen onze klanten onze dienstverlening met een buitengewoon hoge NPS van 87 en is er zeer weinig verloop in ons team! We adopteren verandering, werken in agile teams, hebben gedegen, klantgerichte en zekerheid borgende processen, en werken met state of the art technologie. Ons kantoor bevindt zich op een inspirerende locatie in de bossen van Driebergen-Rijsenburg, maar we bieden ook de flexibiliteit om thuis te werken of bij een Spaces locatie in Amsterdam of elders in het land.

Functieomschrijving Project Manager (m/v)
Wij zoeken een Project Manager, die streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid en de wensen van klanten vertaalt naar verbetering van onze diensten. Heb jij hierin je (eerste) “sporen” verdiend en ben je op zoek naar een uitdagende vervolgstap in een veranderende omgeving? Lees dan verder!

In de rol Project Manager ben je onder meer verantwoordelijk voor het managen van implementatie- en transitie projecten bij onze klanten. Meestal zijn daarbij meerdere technische specialisten betrokken. In de presales fase stel je in nauwe samenwerking met de verkooporganisatie en de klant het projectplan op. Je draagt na het verkrijgen van de opdracht de volledige verantwoordelijkheid voor de uitvoering en het resultaat binnen de (budgettaire) afspraken tot en met de afsluitende projectevaluatie en nazorg. Interne- en externe voortgangsrapportages en contractmanagement behoren ook tot je takenpakket. Je bent het aanspreekpunt voor alle betrokkenen en stelt de nodige prioriteiten. Gedurende de uitvoering coach en begeleid je de betrokken medewerkers.

Kortom, je voert vanuit deze rol de regie op de dienstverlening naar klanten en vormt vanuit die verantwoordelijkheid een ‘linking pin’ naar de beheerorganisatie. Daarmee is dit een uitdagende en brede rol, waarin je nadrukkelijk de ruimte krijgt om onze diensten verder vorm te geven en te optimaliseren

Beschik je over: 

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een rol als Project Manager;
 • HBO/WO werk-denk niveau (opleidingsrichting bij voorkeur op het gebied van Bedrijfskunde, Communicatie, Economie en/of Informatiekunde)
 • Aantoonbare ervaring met Prince 2, IPMA en/of P3O;
 • Kennis en ervaring met Cloud diensten of IT infrastructuur op conceptueel niveau;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Een resultaatgerichte houding voor het behoud van goede relaties en een hoge klanttevredenheid;
 • Een planmatige en gestructureerde werkhouding.

Pas jij binnen ons team?

 • Analytisch vermogen, assertief en communicatief vaardig
 • Creativiteit, passie, energiek
 • Intrinsieke motivatie, zelfstandig, planmatig, doelgericht
 • Resultaatgerichtheid, positieve instelling en doorzettingsvermogen;
 • Oog voor detail, teamplayer, leider, gunfactor, altijd zoekend naar nieuwe kansen
 • High Performance instelling

Wat hebben we jou te bieden?

 • Uitstekend salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Leaseauto conform functieschaal (merk en type naar eigen keuze)
 • Ruimte om te ondernemen en richting te geven
 • De mogelijkheid om je te ontwikkeling als mens en als professional

Interesse?
Mail je CV met motivatie naar  naar recruitment@bpsolutions.nl. In geval van vragen kun je contact opnemen met Larissa van Woudenberg, HRM Manager.