Chat with us, powered by LiveChat
| ☏ +31 343 529 000 |

Linux beheerder – Mission Critical IT

Linux beheerder – Mission Critical IT

Vacature: Linux beheerder – Mission Critical IT

BPSolutions maakt organisaties slimmer
Wij zijn een IT bedrijf en helpen organisaties met het inrichten van de kritieke IT op een manier waardoor de organisatie slimmer wordt en daardoor vooruitgang kan boeken. De focus ligt op mission critical IT en door onze diensten: krijgen bedrijven (weer) 100% controle over hun IT systemen en kunnen zij flexibeler inspelen op vragen vanuit de business.

Over onze cultuur
BPSolutions is een IT-organisatie waar kwaliteit en klantgerichtheid voorop staan. Wij leveren oplossingen en diensten aan middelgrote en grote organisaties, waarbij we onze klanten graag ontzorgen en streven naar een eindresultaat dat de verwachtingen overtreft.  Onze medewerkers zijn echte teamspelers. Wij werken samen in een open en informele sfeer. Wij hechten belang aan flexibiliteit en geloven in het nakomen van afspraken met klanten én collega’s heeft de hoogste prioriteit. Daarnaast vinden wij integriteit ook heel belangrijk. Wij willen vooroplopen als het gaat om oplossingen op het gebied van Cloud en Data Analytics. Vandaar dat wij onze medewerkers stimuleren relevante opleidingen te volgen en zodoende aan hun persoonlijke ontwikkeling blijven werken.

De Functie: Linux Beheerder – Mission Critical IT
Voor onze Cloud & Managed Services dienstverlening, zoeken wij een Linux beheerder, die streeft naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid en tegelijk in staat is de wensen van klanten te vertalen in permanente verbetering van onze diensten. Heb jij hierin je (eerste) “sporen” verdiend en ben je op zoek naar een uitdagende vervolgstap in een veranderende omgeving?

Binnen een team van gedreven medewerkers ga je aan de slag als Linux beheerder met focus op SUSE en Red Hat. Onze focus ligt hierbij op het beheer van Mission Critical IT systemen.

Je bent verantwoordelijk voor het gehele traject vanaf de probleemanalyse tot en met de oplossing waarbij je de bevindingen zorgvuldig registreert. Je communiceert hier helder over met de klant. Indien nodig schakel je gedrurende het traject de leverancier of collega-specialisten in.

Je werkt in het team van BPCloudServices. BPCloudServices is onderdeel van de afdeling Operations en omvat alle activiteiten van onze Remote Monitoring- en Beheerorganisatie, en die van Professional Services waar de complexe IT oplossingen worden ontworpen en geïmplementeerd.

Wij vragen:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding met een duidelijke ICT component;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als Linux Specialist of in een soortgelijke functie;
 • Bij voorkeur ervaring met VMware, KVM en/of HyperV;
 • In het bezit van LPIC, SUSE of Red Hat certificeringen of bereid deze snel te behalen;
 • Kennis en ervaring met infrastructuur beheer op afstand in een Multi-customer IT-organisatie of beheer bij een (middel)grote organisatie is een pré;
 • Kennis en ervaring met day-to-day beheer, optimalisatie, analyse van problemen en security;
 • Je beschikt over analytisch denkvermogen;
 • Kennis en ervaring met ITIL en Service Management Tools;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Bereid om buiten kantoortijden actief te zijn.

Jij bent:

 • Klant- en resultaatgericht;
 • Teamplayer, enthousiast en overtuigend;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Flexibel;

Wij bieden
De geschikte kandidaat bieden wij aantrekkelijke en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Daarnaast investeren we in onze professionals, en dus ook jouw persoonlijke ontwikkeling en opleiding. Wij bieden je een uitdagende, professionele en dynamische werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen.

Solliciteren?
Herken je jezelf in bovenstaand profiel, stuur dan je CV met motivatie naar recruitment@www.bpsolutions.nl en je krijgt spoedig bericht. Indien je vragen hebt of een nadere toelichting wilt kun je telefonisch contact, 0343-529000, opnemen en vragen naar Larissa van Woudenberg.