T: 0343 529 000 | E: info@bpsolutions.nl

Consume - onze Business Cloud

Cloud en Managed Services

Logo BP CloudServices zonder payoff

Consume   De Business Cloud

Cloud en Managed Services voor uw 24/7 Mission Critical omgevingen

Omdat geen enkele organisatie identiek is, heeft u bij de BPCloudServices de keuze uit een menu van mogelijkheden. Van basisdienst tot volledige Managed Service.

IT’s all about uptime

virtual servers under management
TB storage under management
TB backup under management
% uptime

Monitoring en Beheer

Monitoring en Beheer voor uw 24/7 Mission Critical omgevingen. Wij bewaken en beheren IT omgevingen voor veeleisende organisaties. Van verlengstuk van uw beheerorganisatie tot volledige uitbesteding.

 

Backup as a Service

Door de Back-up as a Service oplossingen van BPCloudServices maakt u op een kostenefficiënte manier periodiek en automatisch online back-ups van uw bedrijfskritische data.

  

Disaster Recovery

Disaster Recovery is voor veel organisaties een uitdaging om binnen een acceptabel tijdspad data of systemen te herstellen. BPCloudServices biedt u een volledige gerepliceerde back-up en stand-by capaciteit.

     

Private Hosted Cloud

Een private cloud combineert de flexibiliteit en efficiëntie van de public cloud met de betrouwbaarheid en 24/7 mission critical beheerexpertise van BPCloudServices. Samen bepalen we de cloud-architectuur die exact voorziet in uw behoefte.

Public Cloud

Infrastructure- en Platform as a Service (IaaS en PaaS) zijn het antwoord op de vraag naar schaalbare IT-omgevingen. BPCloudServices levert diensten op basis van IBM BlueMix/SoftLayer, Azure en AWS inclusief billing en aggregation.

    

Software Asset Mgt

Voor het beheersen en optimaliseren van de aankoop en het onderhoud van softwarelicenties, ontzorgen wij u volledig met Software Asset Management as a Service. Altijd actueel inzicht in uw compliancy, voorkom verassingen.

Hosted Collaboration

De druk op efficiënte samenwerking wordt steeds groter, intern maar ook met klanten. Hiervoor zijn oplossingen nodig die dat kunnen faciliteren. BPCloudServices levert Microsoft Office 365 en IBM Verse/Connections.

 

Data Analytics

Een van de unieke krachten van BPCloudServices zijn de Analytics platformen. Welk platform het beste bij u past, hangt helemaal af van uw behoefte. Wij bieden 24/7 SAP HANA-, IBM PureData (Netezza) en Hadoop as a Service.

Mobile Security

In een handomdraai integreert u deze dienst in uw eigen omgeving en beheerst u alle devices in uw organisatie. Apps uitrollen, beheersing van content en security threats – alles vanuit één platform met centrale policy en workflows. Up and running in no-time.