T: 0343 529 000 | E: info@bpsolutions.nl

BPAnalytics · Business Innovation

Turnkey oplossingen zonder zorgen

bpanalytics_wit

Business Innovatie met data

Creëer nieuwe business modellen en optimaliseer bestaande processen


KENNISMAKEN MET KOP KOFFIE?

Data Advies

Discovery Workshops en Solutions Design

Data Oplossingen

Oplossingen voor data analytics, variërend van inzicht in uw data tot voorspellende modellen, van dashboards tot automatische analyse

Data Exploitatie

Exploiteren van uw oplossing on premise of in de cloud, met mogelijkheid tot 24/7 Monitoring en Beheer.

Data Tools & Platforms

Lees hier meer over de verschillende tools en platformen die we leveren

Data Analytics – “verborgen” informatie

 

Grote verzameling data
De hoeveelheid data die de afgelopen twee jaar is verzameld, is meer dan de hoeveelheid data die alle jaren daarvoor verzameld is. De letterlijke vertaling van data is ‘gegevens’; in andere woorden, we hebben heel veel gegevens verzameld! Door de grote hoeveelheid data die we verzamelen ligt er een uitdaging bij het vertalen van de gegevens naar nieuwe en bruikbare informatie. Hier komt data analytics kijken.

Data gedreven oplossingen
Een ander begrip voor data analytics dat wij bij BPAnalytics graag gebruiken is data gedreven oplossing. Big data, artificial intelligence, machine learning vallen allemaal onder dit begrip. BPAnalytics ontfermt zich over deze begrippen en biedt u een data gedreven oplossing. Wij gebruiken data analytics en vertalen dit naar bruikbare en begrijpelijke oplossingen voor uw data uitdagingen.

Nieuwe kennis
De nieuw vergaarde kennis kan vervolgens gebruikt worden om systemen, processen en beslissingen data gedreven te maken en zo te optimaliseren. Je kunt hierbij denken aan personaliseren, waarbij je een meer persoonlijke dienst en/of product biedt aan uw klanten of patienten. Een andere mogelijke toepassing is automatiseren, waarbij je de looptijd en/of foutenlast van bestaande processen reduceert.

BPAnalytics – Data Analytics Approach

De data scientists en engineers van BPAnalytics denken mee vanuit uw probleem en helpen u in de jungle van data tools en methodes. Bent u nieuw in het gebied van data en data analytics en wilt u weten of u ‘iets’ met uw data kunt doen? Neem dan contact met ons op! 

CONTACT OPNEMEN

Data Advies

BPAnalytics helpt u bij het uitzoeken wat data analytics voor u zou kunnen betekenen en bekijkt samen met u het pad dat hierin het beste gevolgd kan worden.

BPAnalytics is gespecialiseerd in het vinden van de juiste oplossingen bij uw probleem. Wij zijn ervan overtuigd dat elk probleem uniek is en zullen daarom elk probleem als nieuwe uitdaging zien.

LEES MEER

Data Oplossingen

De data engineers en scientisten van BPAnalytics zijn gespecialiseerd in het vinden van data gedreven oplossingen en uitvoeren van unieke vraagstukken.

Samen met u en uw kennis over uw eigen data zullen wij zoeken naar het antwoord op uw data uitdagingen. Deze uitdagingen variëren van inzicht geven in uw data tot het toepassen van complexe, wiskundige modellen.

LEES MEER

Exploitatie

U bent op zoek naar een analytics platform, maar u wilt niet investeren in beheer? Zoekt u continuïteit met Enterprise class technologie en ook de flexibiliteit om snel te schakelen?

BPAnalytics en BPCloudServices helpen u hierbij! Van 24×7 monitoring en beheer, functioneel beheer, managed platformen in de cloud of on-premise, en data science as a service om modellen te monitoren en bij te stellen.

LEES MEER